Άγκιστρο, Σέρρες

Δραστηριότητες

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στο Άγκιστρο σας προτείνουμε εκτός από τη διαμονή σας στα εξαιρετικά μας δωμάτια, να συμμετέχετε και σε μία από τις παρακάτω δραστηριότητες που μπορούμε να οργανώσουμε για εσάς.

Λουτρά Αγκίστρου

Ένα χαμάμ στα παλαιότερα βυζαντινά λουτρά της Ελλάδας σε συνδυασμό με ένα θεραπευτικό ή χαλαρωτικό μασάζ επιβάλλονται για να νιώσετε την απόλυτη χαλάρωση και να αποβάλλεται τοξίνες και στρες της καθημερινότητας.

Πληροφορίες για ραντεβού: 2323041420

Αγροτουρισμός στην Παρωραία

Τρύγος και πάτημα σταφυλιών

Στα τέλη του Σεπτέμβρη είναι η εποχή που μαζεύουμε τα αμπέλια μας και τα πατάμε. Είναι η διαδικασία συγκομιδής και επεξεργασίας των σταφυλιών σε μούστο για την προετοιμασία ωρίμανσης σε βαρέλια για τη παραγωγή τσίπουρου και κρασιού.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς σ αυτή τη 2 ήμερη διήμερη ξεχωριστή εμπειρία και να μας βοηθήσετε να μαζέψουμε, να πατήσουμε και να αποθηκεύσουμε τον μούστο σε βαρέλια για να ωριμάσει ώστε να είναι έτοιμο για την απόσταξη του τσίπουρου.

Yoga

Η Yoga εκτός από την πνευματική διαύγεια, την ενδυνάμωση του σώματος και την οξύτητα του νου,  Θεωρείται μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποβάλλετε το στρες της καθημερινότητας και να νιώσετε την ηρεμία και γαλήνη.

Από την άνοιξη εώς και το τέλος του καλοκαιριού στη Παρωραία οργανώνουμε  μικρά γκρουπ έως και 8 άτομα ή σε ζευγάρια έως και 16 άτομα από 3ήμερα έως και 6ήμερα πακέτα διακοπών τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή, 3 ειδικά διαμορφωμένα γεύματα την ημέρα, 2 ώρες Υοga από εξιδεικευμένους Yoga Therapist, περιπάτους και δραστηριότητες στη φύση.

Φωτογραφία

Μαγευτικά τοπία, ξεχωριστό ηλιοβασίλεμα, άγρια φύση, σπάνια χλωρίδα και πανίδα, παροπλισμένα στρατιωτικά φυλάκια και καλά κρυμμένα ξωκλήσια είναι μόνο λίγα από αυτά που μπορούν να σας κάνουν να  περάσετε ατελείωτες ώρες περιπλάνησης στη φύση για να πετύχετε το τέλειο κλικ που κυνηγάει κάθε φωτογράφος.

Ανεξαρτήτως εποχής μπορούμε να σας παρέχουμε εξειδικευμένο οδηγό και καλού γνώστη της ευρύτερης περιοχής, για να σας οδηγήσει σε τοποθεσίες με σπάνια πανίδα και χλωρίδα όπως και αξιοθέατα για να αποθανατίσετε με το φακό σας.

Γαστρονομία και Θεματικά δείπνα

Συνταγές που έχουν φέρει οι γιαγιάδες μας από τα βάθη του πόντου συνδυάζονται τέλεια με την τοπική κουζίνα του χωριού. Αυτό το πάντρεμα συνταγών που έγινε με την πάροδο των χρόνων, μας χαρίζει ένα πρωτόγνωρο ταξίδι γεύσεων και απολαύσεων.

Ζητήστε μας να σας εντρυφήσουμε στην Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τοπικά αγνά προϊόντα σπιτικά μαγειρεμένα ή να οργανώσουμε για εσάς  θεματικά σχεδιασμένα δείπνα για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Οχυρό Ρούπελ

Το Οχυρό Ρούπελ αποτελεί ζωντανό μνημείο της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και διαχρονικό σύμβολο πανανθρώπινων αξιών. Συνώνυμο του ηρωισμού, της αυτοθυσίας και της αντίστασης κατά του ναζισμού.

Επισκεφτεί το και αφουγκραστείτε νοερά τους χτύπους της καρδιάς των υπερασπιστών του, περπατώντας στις “μπαρουτιασμένες” πλαγιές και στις υπόγειες δαιδαλώδεις στοές του.”

Λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλέφωνο 2321 095100

Paroraia Hotel

Παρωραία Hotel Άγκιστρο